Culinaria

Geen geitenkaassalade te bekennen

Vriendin T had kaartjes gewonnen voor het Food Lovers Festival in de Betuwe. Bij binnenkomst zag ik een groot bord “Vlees”, maar om de hoek was een serieuze vegetarische keuken. TV-kok Ramon Beuk bereidde de vegetarische gerechten met dezelfde toewijding als de toetjes, vis- en vleeskeuken. En geen geitenkaassalade te bekennen.

Jaren geleden dronk ik in Berlijn voor het eerst een koffie/melk mengsel dat ik écht lekker vond. Ook omdat het in een glas geschonken wordt. En nu kan ik het zelf. RESULTAAT!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: